Sad mogu i u teretanu!

Sad mogu i u teretanu!

Kada ste vitki onda imate snage i da vežbate, za razliku od teškoća koje imaju gojazne osobe kad pokušavaju da vežbaju, dok su na dijetama .. pokušavala sam da postanem i ja sportski tip u par navrata ali bih svaki put odustala zbog nemanja rezultata po pitanju skidanja kg a i nisam mogla da izdržim da budem na dijeti i da vežbam. Plus, imala sam užasne upale mišića koje su me onemogućavale da idem u teretanu u kontinuitetu.

Ovoga puta vežbam evo već mesec dana, veoma blage upale imam i to ponekad, ni približno onim od pre programa, tj od pre 2017.god.

Divan je osećaj MOĆI trenirati .. kao gojazna to je bila nemoguća misija

Ja sad MOGU da vežbam! E, u tome je stvar, što ako smo gojazni prvo moramo da skinemo višak, a to se u mom i slučaju mnogih desilo jedino uz pomoć ovog programa koji leči problem prejedanja i gojaznosti, pa tek onda da se bacimo na sport!

Mi koji imamo problem sa gojaznošću ne smemo da treniramo pre nego što skinemo sav višak, a to možemo jedino ishranom i podrškom programa koji se specijalizovano bavi time, a tek onda možemo da vežbamo. Jer vežbanje pojačava apetit a mi na programu, dok smo na planu mršavljenja, ionako imamo manje hrane nego ranije, pa bi nam vežbanje u tom slučaju onemogućilo da izdržimo plan ishrane. Ne isplati se, a za par meseci ćemo svakako moći da vežbamo, ali kao vitke osobe.


Mislim da sam zavolela vežbanje, jer konačno mogu da vežbam!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *