Program za DVOJE po ceni za jednog! 🥰

Iz želje da se što više ljudi uključi u način ishrane, podrške i života koji i sama živim, kao i brojni drugi koji su takođe u programu, koji pomaže da se lako, brzo, konačno i trajno skine sav višak nagomilane kilaže i otpočne jedan život kakav je oduvek trebalo i na koji smo imali pravo da živimo, zbog sveopšte materijalne situacije, nudim ti da po sniženoj ceni od 50e za Srbiju i zemlje Balkana, a 100e za sve ostale zemlje, uđeš u kompletan dvomesečni program, a ako želiš sa još nekim u paru, kome je pomoć po ovom pitanju takođe potrebna, cena za dvoje za zemlje Balkana je 75e, a ostale zemlje 150e.

To nije samo pomoć tvom novčaniku, već je u paru mnogo uzbudljivije i radosnije biti u programu. Svakako imaš mene i sve ostale u grupi, kao dodatnu podršku.

O blagotvornom uticaju koji program ima na zdravlje možeš se podsetiti ovde http://mashavujanovic.com/fotografije-pre-i-posle/

Da li ćeš ga pokloniti dragoj osobi ili ćete podeliti troškove, na vama je, bitno je ući u program i što pre prestati sa neuspešnim načinima kojih ima mali milion, koji pomognu da se skine neki višak a onda se sve vrati i tako u nedogled.
Nema se vremena za gubljenje na nepotpune i neadekvatne načine, zar ne? Dosta je bilo čekanja da se smrša pa tek onda da se živi punim plućima!

Meni je u aprilu peta godina kako živim kao jedna konačno vitka i oslobođena osoba, što i tebi od srca želim!

PRIJAVI SE SLANJEM MEJLA NA
smrsajtezauvek@gmail.com
i navedi iz koje zemlje pišeš da bih ti poslala adekvatno uputstvo za uplatu i detalje programa

4 thoughts on “Program za DVOJE po ceni za jednog! 🥰

  1. Poštovana Mašo,
    nakon slučajnog saznanja o vama i vašem životnom putu i radu dopala mi se ideja da saznam nešto više o programu za mršavljenje. Pre pet godina sam upoznao sa principima hrono ishrane. To mi je donelo dosta zadovoljstva, ali uvek ima jedno veliko „ALI“ … posle su putevi Gospodnji, za mene spremili iskušenja kojim nisam dorastao. Već duže vremena se pripremam za male ali bitne promene u svom načinu života, i kako to sledi vi ste mi poslati na znanje, da bi to mogla biti karika koje je nedostajala.
    Verujem da ništa nije slučajno.
    pozdrav,
    Bane

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *