Moj primer u knjizi dr Suzan!

Pre nekih godinu dana učestvovala sam u kreiranju knjige recepata doktora neurokognitivnih nauka i profesora psihologije ishrane na Univerzitetu u Ročesteru, vođe najuspešnijeg svetskog programa za lečenje gojaznosti – dr Suzan Pirs Tompson.

Moj uspešan primer je na moju veliku radost uvršten u knjigu i nalazi se na 274. i 275. strani, gde su moje fotografije na dan kada sam ušla u program, kao i godinu dana nakon istog. Tu je takođe i moj tekst o putu koji sam prešla da bih dotle stigla. Knjiga je nedeljama bila prva na Amazon listi bestselera, tj najprodavanijih!

Dr Suzana je bila primorana da izda knjigu recepata, samo iz razloga što su se pojavile knjige koje se
predstavljaju kao program dr Suzane, vrste namirnica i mere su prilično izmenjene, pa je dr Suzana morala da se od toga ogradi i objavi
onako kako program nalaže i kako smo svi mi i uspeli da se izbavimo od dugogodišnje gojaznosti. Inače mi se ne bavimo preterano receptima, naprotiv, lečimo se od nezdravog i ostrašćenog odnosa prema hrani. 

Zaista sam počastvovana što sam knjigu dobila na poklon lično od nje, potpisanu. Kao i to što već dve godine uspešno živim ovaj program, a i pomažem drugima da i oni konačno postanu vitki, zdravi, poletni i slobodni! 

Za prethodne dve godine mnogo toga se izdešavalo .. gostovala sam na skoro svim nacionalnim televizijama sa pričom o ovom programu, mnogi su mi se obraćali za pomoć, oni koji su se prepuštali programu su uspeli .. moj primer je takođe objavljen na zvaničnoj Fejsbuk i Instagram stranici programa dr Suzane … a imam i odobrenje od nje da pomažem onima koji ne znaju engleski ili nisu u prilici da plate njenu cenu programa. 

Što je meni najvažnije, nedavno sam ušla u četvrtu godinu ovog programa, 1116 dana nisam okusila brašno i šećer, kilažu uspešno održavam i konačno živim život koji me je čekao 30 godina. Stručna podrška u odvikavanju od zavisnosti od šećera, brašna i prejedanja
kao i u lečenju gojaznosti,
Maša Vujanović
KONAČNO VITKI 

Ukoliko želite da se konačno izbavite od gojaznosti, pošaljite mi mejl na
smrsajtezauvek@gmail.com

Pročitajte uspešna iskustva mojih klijenata http://mashavujanovic.com/fotografije-pre-i-posle/

Pogledajte moj jutjub kanal https://www.youtube.com/channel/UC-CFoGXVWX7GLiZfqQFWd8g?view_as=subscriber

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *