I DIJABETIČARI HVALE OVAJ PROGRAM!

Podatak iz jutarnjeg programa TV Prve od pre neki dan:

Na jesen 2016., radila sam sve moguće analize u Centru za gojaznost Kliničkog Centra Srbije. Našli su mi Hašimoto, koji je srećom mirovao. Ali bila sam u opasnosti od dobijanja dijabetesa, sa toliko kilograma (137.). Nisam mogla na njihov plan ishrane, jer bih provela ceo dan u kuhinji (6 obroka dnevno), plus nisam imala ničiju podršku, a osećala sam da ne mogu više sama. A i ne bih izlečila problem zavisnosti od brašna i šećera obzirom da u jelovniku imaju brašno i zaslađivače.
Ispostavilo se da mi je to bila dobra odluka, jer sam ubrzo našla ovaj program, koji se bazira na lečenju uzroka gojaznosti a ne samo na skidanju viška kilograma.

Nedavno sam naišla na poruke članova američke grupe podrške, koja je bila otvorena za javnost dve nedelje, koji kažu da su se izlečili od dijabetesa u ovom programu. To me je toliko obradovalo, više nego što su svi drugi (uključujući i mene) skinuli sav višak! Jer dijabetes je opaka bolest, “crna smrt“ 21. veka i kod nas za nju nema leka kako tvrde. Nema ni za gojaznost. Ali na sreću, negde očito ima.

A od kad sam u Srbiji pokrenula program pomoći gojaznima, ispostavilo se da je i par dijabetičara iz moje grupe prijavilo izuzetne rezultate:

“Mašo, želim da izrazim veliku zahvalnost za program koji sam dobila. Već nakon prvog meseca na novom režimu ishrane sam prestala da pijem lekove za dijabetes II . Sada je već drugi mesec i osećam se fantastično. Lekove za dijabetes prestala sam da pijem. Sa zadovoljstvom nastavljam zdravo da se hranim.“

“DOBRO JUTRO DEVOJKE ,MOJ SECER JE JUTROS 5,6 ili 110 mg ,posle samo OSAM 8 DANA NA OVOJ ISHRANI !!!!! MASO HVALA VAM DO NEBA I NAZAD ! Samo da dodam – obicno mi    je visina secera ujutru izmedju 7-9 …. ali ne i danas 
“Postovana Maso i proaktivni ljudi!

Iako tmuran dan za mene je najsuncaniji. Tri godine se borim sa insulinskom rezistencijom, nekada su rezultati pokazivali da mi je insulin 10,nekada 9,a nekada je bio i 14. Nakon treceg leka koji sam dobila mi je bilo dosta i „slucajno “ sam naisla na Masin video. Jutros mi je secer 6 i nakon dorucka 5,9.
U promeni stila zivota i novom nacinu ishrane sam dve nedelje od 6.11.2018. Samo nakon 14 dana!!! Kakva radost, sreca i zadovoljstvo!
Sada niko ne moze da kaze, ne moze se!

Htela bih da napomenem da sam nakon tri ili cetiri dana osetila da uzimanjem terapije i istovremeno ne unosenjem secera i brasna nisam bas dobro. Imala sam zakazan pregled za danas,pa se nisam konsultovala sta sa terapijom pre ulaska u program(u mom slucaju je ispalo dobro,zato se ogradjujem da svako uradi spram svojih terapija kako misli). I neki deseti dan sam poslala prijateljici poruku,koja je dr na sta mi je odgovorila da smanjim terapiju jer ne unosim secere i brasno. Ja opet ne znajuci sta da smanjim prekinem terapiju i rizikujem da dobijem opomenu na danasnjem pregledu i sve do kraja ispadne savrseno!

Moram da napomenem, da sam imala ogromnu tremu u savetovalistu za dijabeticare, pa sam odmah rekla da nisam poslednjih par dana uzela terapiju jer sam na ishrani bez secera i brasna, na pitanje kako bez brasna sam odgovorila da unosim zitarice kao sto je proso,ovsene…i sestra mi je rekla,a odlicno. To me je podsetilo na post neciji kada kazemo da ne unosimo brasno. Ipak treba malo bolje objasniti sta pod tim podrazumevamo.

I hvala ne bih vise unosila ni brasno ni secer jer nakon agonije ja sam presrecna bez ove dve namirnice!

Hvala Maso za deljenje svoje srece i borbe!

Idemo dalje!“

“Masa, sto je veoma bitno, kad sam jutros na aparatu za merenje secera u krvi videla cifru 6,8 bila sam presrecna !!!!!!!!!“

Hvala što ste pročitali ove informacije. Nadam se da će koristiti vama ili vašim bližnjima koji pate od ovih bolesti. Prosledite ovaj blog svakome koga znate da kuburi sa ovim problemima.
Vama na usluzi, 

Maša Vujanović
mashavujanovic.com
https://www.facebook.com/VecnoVitki/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *