Borba za sebe 💪

Baš ovih dana razmišljam koja sam srećnica .. šta bi sa mnom bilo da nisam našla ovaj program i rizikovala da ako treba i izgubim novac na još jedan privremeno uspešan ili skroz neuspešan pokušaj? Da li bih danas bila živa pitam se .. sa onih 137 kg koliko sam imala prvog dana programa, aprila 2017.

Koliko li bih danas imala kilograma, majko moja? 200? Kakav bi mi bio šećer, pritisak, psiha? Ne smem ni da zamislim .. PLUS, korona (šta god da je to), koja kako kažu napada najjače baš gojazne, dijabetičare i sl, tj one sa slabim imunitetom i već načete bolešću. Koje zvanična medicina ne može da izleči. Da li bi moja deca danas imala majku? Naježim se pri samoj pomisli.

I zahvalim Bogu što mi je otkrio ovaj program u kojem sam već četiri godine .. oslobođena gojaznosti, narkomanske zavisnosti od prejedanja, slatkiša, peciva .. tešenja tonama hrane, gde uteha nikad nije ni dolazila, već naprotiv, još veća nemoć i zabrinutost za moje zdravlje i život. 

Ovako to gledam: ako već nemam moć da ovaj svet u ovom trenutku učinim bezbednim mestom za život, mogu makar sebe da omogućim da budem u top psihofizičkoj formi da bih neuporedivo lakše funkcionisala u istom!
Tako se dobro i snažno osećam u ovom programu .. a ne moram da se mučim, gladujem i sl.
Pravi blagoslov!

Koji već par godina objavljujem i vama, da bi do vas došla informacija da postoji izlaz, trajno i sigurno i bezbedno rešenje .. pa vi izvolite, od vas zavisi sad kad znate za to. 

Pre neki dan izašla sam u vlogu dr Suzan, mnogo sam ponosna na to jer sam jedina sa Balkana, a i iz Srbije u njemu .. dobro, prva sam i ušla u to odavde, pa sam u američkom programu tzv nezvanični ambasador za Balkan 🥰 Evo pogledajte, Ameri i ja u videu najuspešnijeg programa na svetu po pitanju brzine skidanja svog viška i dužine održavanja rezultata https://www.youtube.com/watch?v=7n1ZoPqJzvo&feature=youtu.be&ab_channel=BrightLineEating

Na vama je da li ćete se prepustiti da vas nose vetrovi kako njima “dune“ ili imate potrebu da uzmete uzde svoje težine i života potpuno u svoje ruke .. a ne da budete nemoćna žrtva industrije hrane i lekova. 

Srdačno vas pozdravlja vaša
KONAČNO VITKA Maša 🤗

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *